Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









Подарунки до свята воїнам АТО

У Бучанській СЗОШ І-ІІІ ст.№5 з поглибленим вивченням іноземних мов до Дня Збройних сил України відбулась благодійна акція “Діти СЗОШ №5 – воїнам АТО”, під час якої учні кожного класу зібрали посилки для військовослужбовців.

Частина посилок була передана постраждалим воїнам АТО, що перебувають на лікуванні у військовому шпиталі міста Ірпінь. Інша частина передана волонтерам Кухарської сотні «Смаколики для героїв». Також Новою Поштою були відправлені посилки випускнику нашої школи Полюховичу Івану, який зараз знаходиться в зоні АТО.

Свою увагу, тепло і підтримку в цей складний час діти дарують військовим, які захищають цілісність нашої держави.

Школярі зібрали на Схід їжу, одяг, засоби гігієни, ліки та листи з побажаннями повернутися додому переможцями. Вони розуміють, яку важливу місію виконують зовсім незнайомі їм люди – воїни АТО. Кожна коробка з передачею стане символічним подарунком до свята аби солдати відчули частину родинного тепла.

Емоційними і зовсім не дитячими виявилися символічні листівки з привітаннями діток. Ці подарунки зігріватимуть бійців на Сході і стануть оберегами для захисників, на яких зараз лежить велика відповідальність за майбутнє нашої держави.





Категорія: Виховна робота / Патріотичне виховання



Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

Інформація


Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.