Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









Зустріч 9-Б з полковником Говоровим В.В.

6 грудня - День Збройних Сил України. Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Великої Вітчизняної війни. І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків. Не всі нині, на превеликий жаль, розуміють значення власної армії, призначення якої захищати суверенітет та незалежність держави від зазіхань зовнішніх агресорів.

Саме у цей пам’ятний день відбулася зустріч учнів 9-Б класу з Володимиром Васильовичем Говоровим, полковником запасу, головою організації «Інвалідів війни, збройнихсил та учасників бойових дій».

Володимир Васильович розповів учням багато цікавого про роки війни в Афганістані та на сході країни. Свою розповідь почав зі слів, що, попри всі негаразди життя, потрібно завжди залишатися людиною і бути гідним саме цього звання. Ми щиро вітаємо всіх військовослужбовців з Днем Збройних Сил України та бажаємо незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань.






Категорія: Виховна робота / Патріотичне виховання



Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

Інформація


Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.