Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









Розпочав роботу мовний табір «Rainbow Camp» 2017

Коли постало питання про проведення літнього мовного табору у нашій школі, нам, вчителям, було вже звично, тому що ми робимо це вже третій рік.

 

В квітні наші вчителі Рибакова Тетяна Анатоліївна та Маймескул Ганна Володимирівна відвідали семінари для вчителів, які будуть працювати у таборах. 23 травня творча група вчителів зібралася для складання плану роботи табору. Треба відмітити, що ідеї, які були запропоновані, перевершили ті, що були подані на семінарах.

 

В цьому році ми вирішили назвати табір «Rainbow», що означає «Веселка» і є символічним для літнього табору.

 

У табір подали заяви 125 учнів, які були розподілені у 7 загонах. Керівникам груп будуть допомагати у роботі учні 10-х класів. Також всі ці три тижні будуть працювати волонтери Зоуі Янг з Америки та Саара Йокела з Фінляндії.

 

Отже, ДЕНЬ ПЕРШИЙ, 29 травня 2017 року. О 10-й годині ранку ми з нетерпінням чекали прибуття учнів.

 

Координатор роботи у таборі оголосила списки загонів, або teams та назвала вчителів, які будуть працювати з загонами. І кожен загін вирушив виконувати наступне завдання – придумати назву, девіз, намалювати постер та висловити свої очікування від перебування в таборі.

 

В кінці табірного дня всі загони представили свої команди. А учні 8-Б Кравченко Тетяна, Палюх Анна та Йолшин Влад презентували свій проект Intel “Antibullying” у рамках програми «GoCampAfterSchool», основним завдянням якого є навчити поважати один одного, дружити та працювати у команді.

Заступник директора з НМР Кукушкіна Ірина Ернестівна

 









Категорія: Вивчення іноземних мов / Виховна робота



Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

Інформація


Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.