Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









Вітаємо пришкільний табір "Дивограй з початком роботи!

  • 30 травень 2017 | Виховна робота
  • Розпочав свою роботу пришкільний табір

    «Дивограй»

     

    Літо – найвеселіша для дітей пора року, адже влітку найдовші та найцікавіші канікули. Пригоди кожного літа не повторюються з року в рік, а дарують нові види відпочинку, цікаві розваги та зустрічі. Стільки всього дивовижного можна побачити, навчитись та зробити. А ще підрости, зміцніти, стати більш розумнішими. 

     

    Літо – це час, коли діти мають можливість зняти психологічне напруження, накопичене за рік, уважно озирнутися навкруги та побачити поруч щось надзвичайне. Де ще школяр буде почувати себе вільним, незалежним та водночас активним і потрібним, як не в період літніх канікул у пришкільному таборі?

     

    3 думкою про цікаве, корисне дозвілля та з метою реалізації права кожної дитини на повноцінний відпочинок 29 травня в нашій рідній школі розпочав свою роботу пришкільний оздоровчий табір з денним перебуванням «Дивограй». 

     

    Наскільки цей відпочинок стане для дітей активним, пізнавальним, запам'ятається - багато в чому залежить від дорослих – начальнику табору, керівників гуртків та звичайно вихователів, які  прикладуть чимало зусиль, щоб діти були щасливими.

     

    План виховної роботи табору «Веселка» насичений різноманітними заходами та має на меті  реалізацію пріоритетних напрямів виховання, зокрема патріотичного, морального, естетичного, фізичного, екологічного, які тісно взаємопов’язані.

    Що ж, вітаємо з початком! Попереду цікаві й захопливі дні в таборі «Дивограй».

     







    Категорія: Виховна робота



    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
    Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

    Інформація


    Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.