Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









Рік німецької мови відкрито

Рік німецької мови відкрито

 

Публічний урок німецької мови, музика німецьких та українських гуртів, традиційна кухня, квести, велосипеди та сортування сміття по-німецьки - вуличним фестивалем у Києві відкрився українсько-німецький рік мов, який відвідали учні нашої школи.

 

Завдяки сонячній погоді у суботу, 9 вересня, на Контрактову площу у Києві прийшло чимало людей. На фестивалі кожен, хто знає німецьку, міг поспілкуватися нею в інтерактивних майстернях та клубах. А ті, хто її лише вивчає, могли взяти участь у масовому публічному уроці, на якому учасники фестивалю вчилися вітатися та розповідати про себе.

 

Малечі тут було чим зайнятися. Дехто складав карту Європи з величезних пазлів, дехто грав у твістер, намагаючись знайти на мапі Німеччини окремі федеральні землі, дехто збирав робота з конструктора на експериментальних майданчиках, дехто вчився готувати традиційні німецькі страви на майстер-класах з кулінарії.

 

Наша школа теж активно долучилася до організації Українсько-німецького року мови. Згідно річного плану заходів на цьому тижні була організована інтерактивна виставка під керівництвом вчителя німецької мови Ушакової Наталії Григорівни «Das Menschlichste, was wir haben, ist doch die Sprache. Найбільш людська річ - це мова».

 

Зранку у понеділок зустрічали усіх на ганку учні 6-А класу, вітали німецькою мовою та дарували маленькі прапорці з побажаннями. На протязі всього тижня біля виставки учителі німецької мови проводитимуть цікаві уроки. Кожен учень може знайти завдання відповідно його мовного рівня.

 

Багато змістовної та нової інформації очікує на учнів.

 



















Категорія: Іноземні мови / Вивчення іноземних мов



Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

Інформація


Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.