Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









Миколай до всіх, до всіх прийде!

  • 20 грудень 2017 | Виховна робота
  • День Святого Миколая чекають як дорослі, так і малюки. Бо всі ми завжди віримо в диво. А кожна доросла людина - то є велике дитя, яке завжди сподівається на все найкраще.

     

    Неймовірним та цікавим видалося свято для діточок 1-А класу нашої школи. Кожен з малюків вдома знайшов подаруночок, який приніс Миколайчик цієї чарівної ночі. Але на цьому свято не закінчилося. Перед уроками до дітей завітав справжнісінький Святий Миколай зі своєю командою - Антипкою та добрими ангелами. Вийшло справжнє шоу, яке підготували талановиті батьки. Миколай прийшов до кожної дитини з подарунками, виготовленими власноруч мамами-чарівницями. Діти були дуже здивовані. А головне те, що вони справді вірять у казку.

     

    Продовження святкування відбулося на розвиваючому уроці "Зимові звичаї мого народу" в спортивній залі нашої школи, де вчителі-чарівниці Зацерковна Лариса Василівна та Ірина Борисівна разом з дітками показали батькам, які є зимові традиції в нашій країні. Чудові, мелодійні та патріотичні пісні, щедрівки та колядки уркаїнською та англійською мовами блискуче виконували першокласники. Святкові вірші та гуморески, захоплюючі ігри разом з батьками внесли неповторність заходу. Після повернення діточок до класу на них чекали ласунки справжньої української кухні.

     

    На завершення хочется всіх привітати зі святом. Найбільша радість для Святого Миколая - це віра людей в дива та добрі серця нашіх діточок. Діти - це дарунки світові. І вони можуть дуже багато зробити для того, щоб наша країна стала кращою. А Святий Миколай завжди буде допомагати чемним, добрим, розумним малюкам.

     







    Категорія: Виховна робота



    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
    Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

    Інформація


    Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.