Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









"Осінній дозор"

«У здоровому тілі – здоровий дух!» - мовить українське прислів’я. А як відомо, одним з важливих факторів підтримання здорового самопочуття сучасної дитини  є спорт. Спортивні змагання не тільки сприяють ви¬хованню у молоді таких важливих рис характеру, як наполегливість, воля до пе¬ремоги, сміливість, колективізм, дружба, але й мають вирішальне значення в  залученні до си-стематичних занять спортом та пропаганді здорового способу життя. Головне в плануванні спортивних змагань з будь-якого виду спорту — домогтись того, щоб вони не мали епізодичного характеру, а провадились протягом року, багаторазово, по турах. Саме тому кожного року восени фізкультурний актив міста готує та проводить спортивні змагання, які займають важливе місце в системі фізичного виховання бучанських дітей.

Ось і нещодавно в Бучанському міському парку було проведено міжшкільне спортивне змагання під назвою «Осінній дозор».  Організатори заходу надзвичайно уважно віднеслись до його проведення. Вони не тільки перевірили рівень знань учнів в області медицини та вправ уроків  захисника вітчизни, а й на практиці випробували  здібності учнів. Змагання складалися з шести турів, трьох командних (біг з перешкодами, зведення намету та перетягування канату) та трьох індивідуальних (перевірка знань з медицини та історії ЗСУ, стрільба з пневматичної зброї).
Незважаючи на хмарність та невеличкий дощик усі команди активно  приймали участь у змаганнях.  Прагнення до перемоги та ентузіазм учасників неможливо було не помітити. Серйозна підготовка до змагань усіх 36 членів 6 команд та велике бажання перемогти, яке підігрівалося загальним спортивним ентузіазмом,  створювали відповідну атмосферу азарту та  ставило у складне становище суддів при оцінюванні конкурсів. З кожним конкурсом напруга на «полі бою» зростала.

Закінчився останній тур. Після підведення суддями підсумків стало відомо, що команда  Бучанської СЗОШ №5 виборола друге місце. Щиро поздоровляємо   Бучанську ЗОШ  №2 з першим місцем, а Бучанську українську гімназію з почесним третім місцем. Саме неабияка спортивна загартованість учасників, а також віра в своїх силах дала можливість цим командам увійти в трійку лідерів.
Мені  сподобалось  ставлення організаторів до  кожного учасника та відношення між  командами, які активно підтримували й переживали один за одного, а  учасники між собою зберігали дружні відносини та взаємоповагу.
 
 

 Олена Козак,
учениця 11 класу,
кореспондент «Шкільного інформаційного каналу»



Категорія: Патріотичне виховання / Спортивне життя



Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

Інформація


Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.