Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









прийняли участь в марафоні "Нескорена Буча з Україною в серці"

Учні Бучанського ліцею 5 Вонберг Максим (6А) та Вонберг Денис (5Б) прийняли участь в марафоні "Нескорена Буча з Україною в серці", що був організований Всеукраїнським центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" за підтримкою Міністерства молоді та спорту України.

Нащі учні брали участь у турнірі з тхеквондо

30 квітня пройшов турнір ДЮСШ «Максимум» «Новачок» з Тхеквондо ВТФ. В турнірі приймало участь більше 100 спортсменів з Київської області. Наш клуб «Вулкан» в кількості 23 спортсменів виборов на турнірі 10 золотих, 10 срібних і три бронзових.

Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчого проєкт "Учнівська ліга, Здорова Україна"

Учні 5 класів Бучанського ліцею №5 прийняли участь у другому етапі Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого проєкту "Учнівська ліга, Здорова Україна".

"ВІДКРИТІ УРОКИ ФУТБОЛУ" ВІДВІДАЛИ НАС ВДРУГЕ

         В закладах освіти Бучанської МТГ за сприяння американської організації GEM (Global Empawerment Mission) та волонтерів ГО «Якість Життя» реалізовано благодійний проект "Відкриті уроки футболу".
"Відкриті уроки футболу" є проектом Української асоціації футболу за підтримки Дитячого фонду УЄФА та Асоціації крос-культурних проектів, який передбачає психосоціальну підтримку дітей, постраждалих від війни, дітей військових ЗСУ, дітей з числа ВПО, незалежно від рівня здібностей статі.
На заході були присутні: 
Представники від Української асоціації футболу:
- перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко;
легенди футболу:
- перший віце-президент УАФ Олег Протасов;
- перший віце-президент УАФ Олексій Михайличенко;
- координатор проекту від УАФ Євгеній Столітенко;
- представник американської організації GEM (Global Empawerment Mission) Михайло Кінаш;
- представник ГО «Якість Життя» Олександр Бабенко.
Захід для дітей провели волонтери, заслужені вчителі України: 
- Ліана Копилова та Сергій Чешейко;
- переможць національного конкурсу на кращий урок футболу-2021 Віталій Тітарук;
- психолог вищої категорії, національний експерт з надання психосоціальної допомоги населенню Юрій Луценко.
      "Під час виконання вправи "Подарунок по колу", діти дарували один одному айфони, велосипеди, шоколадки, морозиво та інші  приємні подарунки. Але найбільше вразило, що у кожній групі, незалежно від віку, діти дарували МИР, КРИМ, ЗАКІНЧЕННЯ ВІЙНИ!!! Було до сліз зворушливо. У моєму дитинстві МИР точно ніхто нікому не дарував..." - тренер-волонтер проекту, національний експерт з надання психосоціальної допомоги населенню Юрій Луценко https://m.facebook.com/groups/1497640537177856/permalink/3252959034979322/

"Відкриті уроки футболу" завітали до нас до школи !

"Відкриті уроки футболу" завітали до нас до школи !В закладах освіти Бучанської МТГ за сприяння американської організації GEM (Global Empawerment Mission) та волонтерів ГО «Якість Життя» реалізовано благодійний проект "Відкриті уроки футболу".

Вітаємо з успішним виступом у волейбольному турнірі!

 У м.Чернігові протягом двох днів проходив зимовий турнір з волейболу серед дівчат 2008 р.н. та молодших, в якому взяла участь команда Бучанської ДЮСШ. Команда Бучанської ДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Ірини Чмут вибороли третє, призове місце. Приємно, що у складі даної команди змагалися аж шість учениць нашої школи: Бутар Мар'яна, Киданчук Вероніка, Сергієнко Лідія, Черевко Дар'я, Єрміліна Поліна і Бартєнєва Софія. Вітаємо команду та наших дівчат з успішним виступом у волейбольному турнірі! kovalskiyvv.blogspot.com

«Спартакіада на кубок Батюка» з нагоди Дня школи

 28 жовтня 2021 р. в рамках святкування Дня народження рідної школи в спортивному залі школи проходили традиційні спортивні змагання «Спартакіада на кубок К.П.Батюка». Учасниками даного спортивного заходу традиційно є учні 7-х класів нашої школи.

Нечитайло Нікіта - дворазовий Чемпіон області з шахів

 1-3 жовтня 2021 року у м.Києві проходив Чемпіонату Київської області з шахів серед юнаків та дівчат 2002, 2004, 2006, 2008, 2010 років та молодших, у якому взяли участь учні нашої школи: Нечитайло Нікіта (6-А), та Нечитайло Лев (4-В). В підсумку учень нашої школи Нечитайло Нікіта, не програвши жодної партії, зайняв перше місце серед юнаків до 12 років. Тож вітаємо Нікіту з дворазовим чемпіонством, оскільки минулого 2020 року він також став Чемпіоном області серед юнаків до 10 років. kovalskiyvv.blogspot.com