Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









Міські змагання з настільного тенісу


У середу, 2 березня у спортивному залі Бучанської Української гімназії відбулися міські змагання з настільного тенісу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів. Відповідно до Умов проведення міських змагань, кожну команду представляли по чотири учасника (юнак та дівчина 5-8 кл. – молодша група та відповідно юнак та дівчина 9-11 кл.-старша група). Кращі з переможців серед дівчат та юнаків у старшій віковій групі отримували право представляти місто на обласних, зональних змаганнях V Спортивних ігор школярів України, які вже в цю суботу відбудуться у нашому місті.
Щодо самих змагань, то в них визначалась особисто-командна першість. Для того, щоб здобути високе загальнокомандне місце, команди повинні були показати стабільні результати у всіх чотирьох групах. Головними фаворитами змагань були учні, які регулярно відвідують навчальні тренування з настільного тенісу у Бучанській ДЮСШ (тренер - Лисова О.Г.).
Команду нашої школи у молодшій групі представляли: учень 6-В Мутруніч Андрій та учениця 7-А Маньківська Катерина, у старшій групі – учениця 10-Б Власенко Валерія та учень 11-Б Шелетецький Євген.
Найкращий результат серед наших учнів показав Мутруніч Андрій, який у своїй групі виборов перше місце. Маньківська Катерина, поступившись тільки у одній грі, показала другий, високий результат. Шелетецький Євген показав третій результат.
За остаточними підсумками суддівських протоколів у загальнокомандній першості ми здобули друге місце.
Хочеться зазначити, що це найкращий наш результат у цьому виді спорту за останні декілька років.




Категорія: Виховна робота / Спортивне життя



Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

Інформація


Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.