Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









Історія поруч з тобою

Нещодавно учні 7-А класу відвідали серце сучасного Києва, а точніше острівець дивовижної давнини, неповторної духовності і невичерпного джерела історичної інформації – Софію Київську.

 

Софія Київська - найбільша національна святиня, яка протягом століть залишалася духовною серцевиною, оберегом Руси-України, її політичним і культурним центром.

 

Завданням нашої екскурсіїбуло: поглянути на історичні пам'ятки не просто як на тисячолітні будови, а як на місце, в якому зосереджена багатовікова культура. Проходячи крізь ворота, ми потрапили ніби в інший світ: тихий, безтурботний, який приносить заспокоєння.

 

Така прогулянка не могла закінчиться простим «Спасибі! До побачення!». По завершенню екскурсії ми прийняли участь у квесті на території Софіївського Собору.

 

Наша екскурсія наштовхувала на роздуми. У цей день ми по-новому відкрили для себе українську культуру і зіткнулися з тим стародавнім світом, який зберігає в собі Київ, а на останок відвідали Музей історії міста Києва. З’явилось відчуття того, що час завмер і зупинився. В такі хвилини розумієш: історія – поруч з тобою!

                      

Класний керівник 7-А класу Катан Святослав Анатолійович

 






Категорія: Виховна робота / Патріотичне виховання



Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

Інформація


Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.