Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









Змагання з нагоди Дня Збройних сил України

Відкриті міські військово-спортивні змагання

з нагоди Дня Збройних сил України

 

05 грудня 2017 року в приміщенні Бучанської ЗОШ №3 Бучанським центром позашкільної роботи спільно з Центром національно-патріотичного виховання та спортивної роботи організовані та проведені відкриті міські військово-спортивні змагання з нагоди Дня Збройних сил України серед учнівської молоді закладів загальної середньої освіти.
До заходу також долучилися учасники Бучанської міської організації інвалідів війни, Збройних сил України та учасників бойових дій (голова – Щербак О.І.,) та Бучанської спілки ветеранів Афганістану, (заступник - Конів В.С. та Марчук В.С., учасник правління даної організації). Цьогоріч в змаганнях також взяла участь команда Клавдіївської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Олександра Рибалка (вихованці Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості).

Відповідно до Умов проведення, в програму змагань увійшли п’ять видів випробувань: «Розбирання-складання автомата АК-74», «Стрільба з пневматичної зброї», «Підтягування на високій перекладині (юнаки)», «Згинання та розгинання рук в упорі лежачи від підлоги (дівчата)» та «Поштовх гирі вагою 16 кг (юнаки)». Загальнокомандний залік формувався за найменшою сумою місць, зайнятих командами у всіх видах випробувань. 
Команду нашої школи представляли учні 11-Б класу: Желудков Віктор, Онищенко Марина, Халімонов Богдан, учні 11-А класу: Завадський Нікіта, Яковенко Владислав, учень 10-А класу Сучков Максим, учениця 9-А класу Діденко Ольга та учень 9-Б класу Квітковський Данило.
Організаторами дипломами відділу освіти Бучанської міської ради нагороджено переможців у всіх п’яти видах програми. З наших учнів переможцем у вправі «Поштовх гирі вагою 16 кг» - став Яковенко Владислав. І хоча наші учні у особистому заліку у конкурсі «Стрільба з пневматичної зброї» не стали переможцями, зате у командному заліку у цій вправі впевнено посіли перше місце.
У загальнокомандному заліку цього року ми поступились тільки команді Бучанського НВК «СЗОШ I-III ст. - ЗОШ I-III ст.» №3, впевнено посівши друге місце.
Вітаємо наших учнів з успішним виступом!!!
Також, під час проведення змагань учні мали змогу продемонструвати свої стрілецькі навики та випробувати інтерактивний мультимедійний тир, який в подальшому буде застосовуватись у тренувальному та змагальному процесі.



Категорія: Патріотичне виховання / Спортивне життя



Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

Інформація


Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.