Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









ОБЕРЕЖНО! Вибухонебезпечні предмети!

12 грудня до нашої школи завітали спеціалісти із Центру спеціальних інженерних робіт головного управління оперативного забезпечення Збройних сил України.

 

Вони провели інформативну та дуже цікаву бесіду про ознаки, які вказують на наявність вибухонебезпечних предметів, про порядок дій на території, ураженій цими предметами.

 

На інтерактивній лекції школярі мали змогу не тільки послухати правила безпеки при поводженні з вибухонебезпечними предметами, а й відчути себе в ролі справжніх рятувальників, приміряти бронежилет, роздивитися унікальну апаратуру, з якою працюють працівники Збройних сил України. Зокрема, у школу привезли рідкісного робота-розмінувальника та показали його роботу.

 

Окремо слід зазначити корисні поради щодо навмисно підкинутих речей з небезпечними речовинами. Рятувальники навіть принесли та продемонстрували замасковану вибухівку.

Дітям така бесіда дуже сподобалася, вони із великим задоволення слухали, задавали питання, а по закінченню бесіди влаштували справжню фотосесію з військовими та їхнім унікальним реквізитом.

 

Ми всі дуже вдячні військовим, які винайшли можливість завітати до наших учнів. Адже 19 грудня вони вже їдуть в зону АТО, а до цього знешкоджували нерозірвані боєприпаси після пожежі на військових складах під Вінницею… 

 

















Категорія: Виховна робота / Патріотичне виховання



Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

Інформація


Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.