Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









Наші учні вдруге стали переможцями змагань з шахів

  • 01 березень 2018 | Головна / Спортивне життя
  • Учні нашої школи вдруге стали переможцями міських змагань з шахів серед учнів ЗЗСО


    28 лютого 2018 року у приміщенні Бучанської Української гімназії Центром національно-патріотичного виховання та спортивної роботи відділу освіти спільно з Бучанською ДЮСШ організовано та проведено міські змагання з шахів серед учнів 1-9 класів ЗЗСО. Змагання проводились з метою популяризації гри як виду спорту та залучення дітей до регулярних занять шахами, визначення кращих учнів та команд закладів освіти. Обов’язки головного судді виконувала тренер-викладач з шахів Бучанської ДЮСШ Григор’єва Ш.Р. 
    Відповідно до Умов проведення, змагання проводились у двох групах: молодшій - 1-4 класи та середній - 5-9 класи. В кожній віковій групі команда закладу могла представити по два учасника (1 юнак та 1 дівчина). Визначалась особисто-командна першість. Командна першість визначаласть за найменшою сумою місць, зайнятих учасниками (хл+дч) у двох вікових групах окремо. Змагання проводились за швейцарською системою по 10 хвилин на кожного учасника. При рівності набраних очок у двох учасників, додатковим показником являвся коефіцієнт Бухгольца. При однаковій сумі місць перевагу отримувала команда, гравець (I – дошка) якої набрав більшу кількість балів.
    Команду нашої школи у молодшій віковій групі представляли Онищенко Діана (3-Б) та Перегуда Нікіта (4-В), у середній віковій групі - Штерн Даніїл (6-В) та Волинська Анастасія (6-А)
    Всі наші учні в особистій першості вибороли призові місця: Перегуда Нікіта, Онищенко Діана та Штерн Даніїл стали переможцями своїх груп, Волинська Анастасія зайняла третє місце.
    В підсумку, в командному заліку у двох вікових групах наші команди впевнено стали переможцями міських змагань, другий рік поспіль посівши перші місця.
    Всі переможці змагань в індивідуальній першості нагороджені медалями та грамотами відділу освіти. Вітаємо наших учнів з перемогою!!! https://kovalskiyvv.blogspot.com/2018/02/blog-post_28.html
     



    Категорія: Головна / Спортивне життя



    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
    Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

    Інформація


    Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.