Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









Наша колега серед найкращих учителів України!

 З 21 по 28 квітня проходив третій (заключний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2018» у номінації «Німецька мова». Захід відбувся на базі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти. Відкриття конкурсу  відбулось в Палаці учнівської молоді м.Луцька.


Присутніх привітали: Олександр Пирожик, перший заступник голови Волинської обласної ради; Світлана Мишковець, заступник голови Волинської ОДА; Григорій Пустовіт, секретар Луцької міськради, в.о. міського голови; Оксана Коваленко, головний спеціаліст Міністерства освіти і науки (вона передусім зачитала відозву міністра Лілії Гриневич до учасників); Іван Зимомря, в.о. завкафедри теорії та практики перекладу Ужгородського національного університету, доктор філологічних наук, професор (голова журі); Катаріна Клеменс, експерт Німецького культурного центру «Гете-інститут» при Посольстві ФРН в Україні; Людмила Плахотна, начальник управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА; Зіновія Лещенко, начальник управління освіти Луцької міської ради.


У педагогічних випробуваннях на початку взяло участь 25 педагогів з усіх областей України і Києва. Після відбіркового туру продовжили конкурсний марафон 12 педагогів.


І серед них - учитель німецької мови нашої школи – РИБАКОВА ТЕТЯНА АНАТОЛІЇВНА.  За остаточними результатами вона увійшла до десятка кращих учителів України!!!


Рибакова Т.А. –  не просто талановитий педагог, вчитель з ласки Божої, а й прекрасна людина, вірний товариш і щирий колега. Люблять її учні і вона їх любить, з теплотою відноситься до своїх колег. Ще одна риса властива Тетяні Анатоліївні – вміння бути сучасною. Вона постійно поглиблює свої знання, стежить за новинками літератури, використовує передову методику навчання та виховання підростаючого покоління.


Щиро вітаємо нашу колегу!

Шановна Тетяно Анатоліївно, нехай ніколи не зраджують Вам душевні сили, не вичерпуються запаси Вашого здоров’я, оптимізму, натхнення і професіоналізму.

Ми раді Вашому успіхові у цьому конкурсі, бажаємо, щоб удача і надалі супроводжувала Вас у педагогічній праці та особистому житті.

Тож від імені усього педагогічного колективу прийміть вітання і подяку за сподвижницьку працю, за творчість, за Вашу небайдужість і любов до дітей.


Свята і праведна твоя дорога.
І ти на ній чимало літ!
Ти справжній вчитель – це від Бога!
І ти не йдеш – летиш у світ!


Нових вам злетів, нових перемог, бажання творити, мріяти й жити на благо України!

 




Категорія: Головна / Іноземні мови / Останні публікації



Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

Інформація


Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.