Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









Добро немає віку!!!

  • 25 лютий 2019 | Виховна робота
  •  Один мудрець сказав, що людина - це її вчинки. Усе своє життя люди пізнають, що таке добро і зло, гарно і погано... Але шлях до доброти не простий і не завжди легкий, тому треба вчитися доброти, учитися бути уважним до людей, берегти й дбати один про одного.

    Тож сьогодні учні нашої школи зробили ще кілька кроків на шляху до доброти, вони відвідали Бородянський будинок для пристарілих та інвалідів.

    Протягом декількох тижнів діти, батьки, вчителі готували подарунки, приносили з дому одяг, цукерки, печиво, фрукти.

    У Бородянському будинку пристарілих та інвалідів у вестибюлі нас зустрів привітний персонал. Оскільки учні підготували для підопічних закладу справжній концерт, то лікарі провели дітей до великої актової зали, масштабам якої може позаздрити не одне місто нашого регіону. Там глядачі з нетерпінням чекали на виступ юних бучанців, а коли перший творчий колектив вийшов на сцену, зустріли його бурхливими оплесками. Яскраві костюми, артистичність хлопців і дівчат, чудові голоси – усе це створило святковий настрій і захопило присутніх.

    За словами директора нашої школи Михайла Петровича Наконечного: учні віднеслися до всього не по рокам по-дорослому - виважено й мудро. Може вони ще до кінця не розуміють, що таке печаль, біда, самотність, але діти мають добре серце і вміють співчувати. Саме тому відчувалося: все що вони роблять – від душі. 
    Зрозуміли це й дорослі. Після концерту вони підходили до дітей і щиро дякували за подаровані приємні хвилини, розповідали про себе, свої захоплення. Як з'ясувалося, їх у них чимало.

    У будинку пристарілих постійно діють художні виставки, де люди виставляють свої картини, вироби зроблені власними руками. До речі, ми також не залишилися без подарунку. На згадку про зустріч, місцевий вихованець-художник презентував свою картину.

    Для нас ця зустріч є доказом, як за допомогою невеликого кроку можна зробити  щасливішими тих, хто потребує нашої допомоги, теплоти або елементарної уваги.

    Не будь байдужим! Пам’ятай, що добро завжди повертається добром!


    Заступник директора з ВР Льовіна Г.М.

     




    Категорія: Виховна робота



    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
    Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

    Інформація


    Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.