Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









Свято ніжності, тепла і любові

  • 12 березень 2019 | Виховна робота
  • З настанням весни оживає природа, повітря наповнюється ароматами любові, ніжності та тепла. Ось і учні 1-Д класу підготували свято для своїх матусь з нагоди дня всіх жінок, яке відбулося під гаслом «Рідна мати моя...».  

    Діти зворушили своїх нень мелодійними піснями, віршиками-привітаннями, веселими гуморесками та частівками, а також на екрані відбулася демонстрація душевної презентації зі спільними фото дітей та їх матусь під ніжну пісню Квітки Цисик «Рідна мати моя».

    А ще ми не змогли обійтися без інтегрованого підходу і, об’єднавшись з вчителями англійської мови, додали до нашого свята англійські віршики та пісні, що приємно здивувало мам.

    Кожна дитина дуже любить своїх батьків, свою матусю. От і наші дітки всю свою любов та ніжність вклали в це свято, а також в подарунки-листівки із сюрпризом-побажанням для своєї найдорожчої, найріднішої матінки.

    Хочеться подякувати своїм дорогим учням за їх артистизм, за їх сумлінну підготовку до свята, та звичайно за їх посмішки і блискітки в очах, що наділили радістю всіх присутніх гостей. І, звичайно, не обійшлося без допомоги, підтримки та ідей вчителів англійської мови Ходаківської Т.О., Єрміліної Є.В. і нашого любого вихователя Драчук Н.М. Щиро вдячна всім за допомогу та постановку нашого родинного свята.

    Ще раз хочу привітати всіх жінок зі святом 8 березня та побажати безмежного жіночого щастя, міцного здоров’я та сонячної долі!


    Онищенко І.М., класний керівник 1-Д

     




    Категорія: Виховна робота



    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
    Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

    Інформація


    Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.