Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









Волонтерка Корпусу Миру в Бучанській школі №5

  • 16 вересень 2019 | ---
  •  Цього року колектив Бучанської спеціалізованої школи №5 радо зустрічає волонтерку Корпусу Миру Соню Шерр. Соня приїхала в Україну за програмою «Response» - це короткострокова річна спеціалізована програма, за якою досвідчені експерти і спеціалісти співпрацюють з організаціями та школами України у сферах підвищення грамотності та розвитку лідерства в громадах.

    Соня приїхала до нас з американського штату Вермонт, в минулому вона журналіст, наразі - сертифікований викладач англійської мови, як другої іноземної. Це не перший її досвід волонтерства, до цього вона побувала вже в кількох країнах. За власним бажанням Соня залишилась в Україні ще на рік, адже минулого року вона працювала у Черкаській школі.

    Впродовж року учні нашої школи матимуть унікальну можливість вивчати англійську мову з носієм. Соня буде працювати в парі з вчителями англійської мови та проводитиме уроки (18 годин на тиждень) для учнів середньої та старшої школи відповідно до загального розкладу занять.

    Окрім того, щотижня будуть проводитись засідання англомовного дискусійного клубу. Вже зовсім скоро ми запросимо учнів на чергове зібрання English Speaking club.

    Також дуже важливою частиною роботи Соні Шерр та вчителів нашої школи буде проведення методичних семінарів для вчителів англійської мови міста Бучі та об’єднаної громади.

    Сподіваємося, що наша майбутня співпраця буде плідною та успішною.

    Вчитель англійської мови Скорлупіна Людмила Володимирівна




    Категорія: ---



    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
    Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

    Інформація


    Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.