Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









Фіналістка програми FLEX

 Цього року навчання учениця нашої школи Ксенія Хомутова розпочала в американській школі, оскільки ще в кінці весни стала фіналісткою Програми обміну майбутніх лідерів (FLEX). Ксенія цілий рік проведе у штаті Алабама на березі Мексиканської затоки і,  сподіваємось, привезе багато цікавих вражень та набуде безцінного досвіду.

FLEX - програма культурного обміну, яка здійснюється Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США й адмініструється в Україні організацією „Американські Ради з Міжнародної освіти: ACTR/ACCELS" (American Councils) за підтримки Міністерства освіти і науки України.  Програма надає школярам стипендії, які дають їм змогу подорожувати до Сполучених Штатів, навчатися в американській школі протягом одного академічного року і проживати у американській родині.

Цього року в Україні заплановано більш ніж 30 центрів тестування (включаючи всі обласні центри). Учні 8, 9 та 10 класів, які народилися в період від 1 січня 2003 року до 15 липня 2005 року, матимуть змогу проходити конкурс в найближчому до них центрі тестування. Також запрошуються діти з обмеженими фізичними можливостями, які є учнями 8-11 класів та народилися в період від 15 лютого 2002 року до 15 липня 2005 року.

Отримати докладну інформацію щодо програми обміну та слідкувати за новинами про дату та місце проведення першого тестування для Київської області можна за посиланням http://www.americancouncils.org.ua/uk/pages/36/

Вчитель англійської мови

Скорлупіна Людмила Володимирівна

 




Категорія: Вивчення іноземних мов / Останні публікації



Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

Інформація


Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.