Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









Міський семінар вчителів англійської мови

 З розвитком високих технологій, більш досконалою системою суспільної комунікації виникло питання про розробку нових методів викладання іноземних мов, більш дієвих та ефективних. На зміну звичному методу викладання, за допомогою книг, вивченню граматики та виконанню однотипних вправ, читання та перекладу текстів прийшла комунікативна методика.

Сучасна концепція навчання іноземній мові вимагає комунікативної спрямованості: уміння спілкуватися з носіями мови, читати те, що написано, розуміти на слух те, що говориться в звичному темпі, говорити і писати так, щоб розуміли носії мови. Оволодіти комунікативною компетенцією на іноземній мові, не перебуваючи в країні, мова якої вивчається, досить складно. Тому одним з найважливіших завдань вчителя є створення реальних та уявних ситуацій на уроці з використанням різних прийомів роботи. Одним з  таких способів підвищення ефективності уроку є залучення додаткових, насамперед аутентичних матеріалів.

Саме питанню використання аутентичних аудіо матеріалів на уроках і був присвячений семінар-практикум вчителів іноземної мови, який на днях відбувся у нашій школі. У цьому семінарі взяли участь вчителі шкіл міста Бучі та шкіл об’єднаної громади.

Протягом першої частини інтерактивного семінару своїм досвідом та напрацюваннями поділилась волонтерка Корпусу Миру Соня Шерр. Другу частину «Заключний етап аудіоуроку – як зробити його продуктивнішим» презентувала учитель англійської Анна Маймескул. Всі учасники брали активну участь у обговоренні та виконанні практичних завдань семінару, а також наприкінці сказали слова вдячності педагогічному колективу, адміністрації школи, доповідачам за якісно організований та надзвичайно продуктивний семінар.


Підготувала вчитель англійської мови Людмила Володимирівна Скорлупіна.


 




Категорія: Іноземні мови / Останні публікації



Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

Інформація


Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.