Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









Дякуємо за надану можливість навчатися якісно і цікаво

  • 02 квітень 2021 | Останні публікації
  •  Перший національний омніканальний рітейлер техніки і електроніки в Україні MOYO передають гаджети для навчання в Бучанську СЗОШ №5.

    Уявити життя сучасного школяра без гаджетів – справді важко, та, погодьтеся, коли девайс ще й допомагає у навчанні – це справжня знахідка. Тож для того, аби процес навчання був цікавим та інтерактивним, національна мережа техніки та електроніки MOYO долучилася до ініціативи МОН, щодо реформи освіти. Зокрема, передали в Бучанську спеціалізовану загальноосвітню школу І-ІІІ ст. №5 з поглибленим вивченням іноземних мов інтерактивні набори Smart Koala.
    Цей інноваційний продукт, розроблений в Україні. Основна його ідея – показати, що навчання це весело, просто та інтерактивно. Важливою перевагою всіх продуктів Smart Koala є те, що вони озвучені трьома мовами в професійних студіях звукозапису. Є кілька серій книг Smart Koala: «200 перших слів» – 20 тем по 10 слів до кожної, діалоги, фрази, словосполучення. Три сезони серії відрізняються за складністю. «Англійський алфавіт», Інтерактивні борди «5 в 1», Пазли, Аудіопостери – усе це продукти для початкового рівня. Використовуючи їх, можна швидко та легко вивчити алфавіт, прості слова та речення. «Математика» – робочий зошит, який допоможе закріпити матеріал та змінити форму вивчення.
    Кожен набір містить:
    - Інтерактивну ручку, яка допоможе зробити вивчення англійської мови швидким та цікавим. Досить доторкнутись ручкою до книги - і всі слова та герої оживуть та заговорять;
    - Навчально-наочний ігровий посібник з вивчення англійської мови «200 Basic Words», який, власне, і є основою для вивчення іноземної мови, за допомогою інтерактивної ручки Smart Koala. Посібник схвалений Міністерством освіти і науки України для використання у загальноосвітніх школах.
    Використання в освітньому процесі наборів Smart Koala дозволить швидко і якісно вивчити іноземні мови.

    Адміністрація закладу, педагоги та учні висловлюють подяку першому національному омніканальному рітейлеру техніки і електроніки в Україні MOYO за надану можливість навчатися та навчати якісно і цікаво.

     




    Категорія: Останні публікації



    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
    Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

    Інформація


    Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.