Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









Вибори президента ДШО «Наш дім»

26 травня в нашій школі відбулися вибори президента дитячої шкільної організації «Наш дім». Відповідно до Положення про вибори учнівського самоврядування кандидатом на цю посаду міг стати будь-який учень школи 8-10 класів, який має авторитет у класі та школі. Активним виборчим правом були наділені учні 8-10 класів та педагоги школи.
Свої кандидатури на посаду президента ДШО «Наш дім» подали 12 учнів: Різак Марк, Дуніна Валерія, Нечипоренко Ігор, Малиновська Аріна, Рудонко Любомир, Коропатнік Максим, Король Христина, Тарасенко Андрій, Тищук Марк, Романенко Дар’я, Могилянська Анастасія, Петрієнко Анастасія.

Протягом тижня кандидати вели агітацію, намагаючись довести до кожного виборця свою програму, план дій на найближчий час, кожен хотів переконати в тому, що саме він зможе зробити шкільне життя більш демократичним, цікавим та змістовним.

Вибори пройшли дуже активно і цікаво. У голосуванні взяли участь 258 учнів та педагогів школи. І хоча всі кандидати були гідні, за підсумками голосування Президентом ДШО «Наш дім» було обрано ученицю 9-В класу Романенко Дар’ю (82 голоси), віце президентом став учень 8-А класу Різак Марк (57 голосів).

Вітаємо новообраного президента та віце президента з перемогою. Бажаємо впровадити політику демократичної, нової школи, політику знань, порозуміння та поваги, яка сприятиме демократизації та покращенню життя школи.

 


 




Категорія: Учнівське самоврядування / Останні публікації



Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

Інформація


Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.