Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









Чи живе в моїй школі толерантність?

  Чи живе в моїй школі толерантність?

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей в школі з 16 по 19 листопада проходив Тиждень толерантності.

Впродовж тижня робота соціально-психологічної служби школи була спрямована на формування в учнів поваги до інших людей, їхніх думок, підвищення настрою учасників навчального процесу, створення ситуації успіху для невпевнених учнів та розкриття творчого потенціалу обдарованих дітей.

План проведення заходів був насичений та різноманітний.

Психологом школи Мариніч Ліною Вікторівною було проведено бліц-опитування «Чи живе в моїй школі толерантність», флешмоб «Долонька толерантності» та бесіди на тему: «Що таке толерантність та толерантне ставлення до людей»?

Класні керівники провели години спілкування «Що таке толерантність?», під час яких учні дискутували, наводили приклади толерантного ставлення.

Підсумком тижня був «Віночок побажань для всієї школи».

Сподіваємось, що заходи всім сподобались та залишили свій слід у душі кожної дитини, допомогли зрозуміти, що тільки повага одне до одного, взаєморозуміння, дружба, взаємодопомога, насправді врятують світ.

 




Категорія: Виховна робота / Соціально-психологічна служба



Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

Інформація


Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.