Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









Живий ланцюг єднання

22 січня велике свято - День Соборності України, свято рідного краю, свято нашої держави. Ми пишаємося, що ми – українці, а наша Вітчизна – Україна, земля, дорога та мила серцю кожного із нас. Тож на передодні свята вчитель історії Катан Святослав Анатолійович  провів  інтегровану гру-вікторину до Дня Соборності України «Як я знаю  Україну!».

У грі взяли участь дві команди: юні джури «Відважні Соколи» та команда 10-11-х класів «Самостійники», які продемонстрували гарні знання про Україну, її географію, історію козацтва, літературу, народні свята. Наша країна давня, але як незалежна – ще зовсім молода.

Ми, молоде покоління незалежної України віримо, що територіальна цілісність нашої держави, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. Ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети побудувати економічно й духовно багату, вільну й демократичну Україну, якою пишатимуться наші нащадки.

Старшокласники  підтримали традицію живого ланцюга об’єднання, взялися за руки, довівши, що наша країна Єдина і Соборна!!!

 

 




Категорія: Виховна робота / Патріотичне виховання



Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

Інформація


Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.