Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









1939—1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо

1939—1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо

1939 – 1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо



Сьогодні Україна знову у вогні, на буремному Сході нашої держави знову ллється кров патріотів, які мужньо захищають рідну землю від агресора. Але це не може заступити радості приходу весни, а разом з нею і Дня Перемоги. Цей день залишиться для нас завжди затьмареним гіркотою втрат і осяяний сонцем Перемоги.
Усі знають, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука нашої неминучої Перемоги сьогодні.
08 травня, відповідно до плану заходів щодо відзначення 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни, в нашій школі пройшли заходи для учнів 1-11 класів на тему «Пам’ятаємо, перемагаємо!».
Наприкінці уроків пам’яті учасники вшанували загиблих на війні та у військових конфліктах хвилиною мовчання.
Після закінчення уроків пройшов тематичний конкурс малюнку «Ми за мир» та акція «Мак-квітка пам’яті» для учнів початкових класів. У шкільних коридорах цього дня запалали маки виготовлені власноруч дітьми, як пам’ять про загиблих воїнів, захисників Батьківщини.
Учні школи не забули згадати ветеранів та дітей війни. Цього дня від шкільної громади ветерани отримали невеличкі подарунки на знак уваги та подяки.
9 травня, відповідно до міського плану заходів, учні школи взяли участь у виставці присвяченій Дню Перемоги, покладанні квітів до пам’ятника загиблих воїнів, святковому концерті та інших заходах, які відбувалися у цей день..
Ратний подвиг батьків, дідів, прадідів у 2-й світовій війні ніколи не можна забувати. Його не можуть зменшити ані час, ані суспільні зміни.
















Категорія: Виховна робота / Патріотичне виховання



Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

Інформація


Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.