Україна
Київська область
місто Буча
вул. Вокзальна, 104
nmp50@ukr.net

БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5
Бучанської міської ради Київської області

Eng
It
Fr
 

 









Фінішував міський етап фестивалю дитячого футболу «Футбольні надії Київщини – 2015»

У четвер, 12 листопада у спортивному залі Бучанської ЗОШ I-III ст. №4 фінішував міський етап фестивалю дитячого футболу «Футбольні надії Київщини». Протягом трьох днів самі найменші наші спортсмени, учні 1-4 класів змагались між собою за право бути найкращими у цьому найпопулярнішому виді спорту у двох вікових групах: молодшій – 1-2, та старшій – 3-4 класи та у двох командних зонах. І тільки найкращі, наймайстерніші, найрезультативніші отримали право зіграти у фіналі. Приємно, що вже вкотре, це право отримали дві команди учнів нашої школи, які впевнено у своїх групах переграли своїх однолітків з ЗОШ I-III ст. №3 та навчально-виховного комплексу «ЗОШ I ступеня – дошкільний навчальний заклад «Берізка».
Стартовому суддівському свистку передувала урочиста церемонія відкриття змагань, учасників привітали вчитель фізичної культури Бучанської ЗОШ I-III ст. №4 та тренер ДЮСШ з футболу Полякова Н.В., яка також є постійним організатором футбольних турнірів серед шкільної молоді у нашому місті, та директор Літкевич А.М. Вокальні таланти школи привітали учасників, батьків та гостей співом популярних патріотичних пісень. Капітани всіх команд підняли Державний прапор України, і ігри розпочалися….
Цьогоріч, на жаль, наші команди знову поступилися у двох іграх командам Бучанської ЗОШ I-III ст. №4, які вважались головними фаворитами турніру. Але в кінцевому підсумку ми стали призерами змагань та зайняли високе, друге місце.
Одним із кращих гравців турніру став учень нашої школи Сорокін Микита, якого Організатори нагородили грамотою та індивідуальним подарунком. В підсумковому заліку наші команди нагороджені кубками, медалями та солодкими подарунками за сприяння секретаря Бучанської міської ради Олексюка Василя Павловича.
Також хочеться зазначити, що дитячо-юнацький футбол у нашій школі розвивається з кожним роком, та висловити подяку вчителям та тренерам з футболу, особливо Поляковій Н.В. та Басалаєву В.В., тренувальні заняття яких відвідують більшість учнів нашої школи.

 (Є можливість переглянути світлини у розділі сайту "Фотогалерея")




Категорія: Виховна робота / Спортивне життя



Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися, або зайти на сайт під своїм іменем.

Інформація


Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 500 днів з дня публікування.